WWEWWE SmackDown

Pete Dunne a fost mutat în SmackDown cu un nou gimmick

Pete Dunne face acum parte din Main Roster-ul SmackDown-ului, iar WWE i-a schimbat acestuia gimmick-ul. Fostul campion NXT United Kingdom și NXT Tag Team, a debutat oficial în Main Roster la show-ul de seara trecută alături de Sheamus și Ridge Holland. Crainicii l-au prezentat pe Dunne sub numele de Butch, care are un look asemănător cu cel al lui Sheamus și Holland, oficialii renunțând la istoria lui din NXT.

S-a zvonit că Dunne va veni în Main Roster după ce a semnat un nou contract în urmă cu câteva luni. De asemenea, în ultima perioadă el a fost folosit în meciuri Dark (netelevizate).

Schimbarea numelui lui Pete Dunne îi aparține bineînțeles, lui Vince McMahon. Adesea, șefului îi place să ignore istoria unui superstar și preferă de multe ori să decidă că anumiți wrestleri au nevoie doar de un singur nume.

Butch a stat la marginea ring-ului în timpul meciului Tag Team dintre Sheamus & Ridge Holland vs. Big E & Kofi Kingston. El a distras atenția, pentru a-i permite lui Sheamus să facă pin-ul pe Kingston. După meci, Butch l-a atacat pe Kofi, în timp ce Big E era verificat de personalul WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !