WWEWWE SmackDown

Persoanele din WWE cred că Kevin Owens va merge în AEW

Se pare că AEW ar putea primi cel puțin încă un nume important în Roster-ul companiei în următoarele luni. Așa cum am raportat, contractul lui Kevin Owens cu WWE expiră în luna ianuarie 2022 iar K.O. a postat un lucru interesant pe social media care face referire la All Elite Wrestling.

Jon Alba, a raportat în podcast-ul „Living The Gimmick” că persoanele din compania lui Vince McMahon cred că Owens intenționează să părăsească WWE.

Alba, a spus: „În urma unei discuții cu surse din WWE, am înțeles că mai mulți oameni cred că Owens va pleca din companie odată ce îi expiră contractul. El a oferit mai multe indicii pe rețelele de socializare în ultimul timp făcând aluzie la faptul că este legat de AEW.”

Dacă acest lucru se adeverește, Kevin, s-ar alătura Roster-ului AEW ce include mai multe superstaruri de top și foști wrestleri din WWE, cum ar fi CM Punk, Miro, Adam Cole, Andrade El Idolo și mulți alții.

Orice se poate schimba de acum și până la începutul anului viitor, dar toate semnele indică faptul că Kevin Steen își va face debutul în AEW la începutul anului 2022.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !