Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Pe cât timp a semnat Rey Mysterio noul contract cu WWE?

Rey Mysterio și Vince McMahon au reușit să ajungă la un acord în ceea ce privește un nou contract care îl va ține pe fostul campion WWE încă câtiva ani în companie. Discuțiile contractuale au avut loc în ultimele luni și totul s-a rezumat la bani. Deși detaliile financiare nu se cunosc în acest moment, avem informații cu privire la durata noului contract.

Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter faptul că noul acord a lui Mysterio cu WWE este pe 3 ani. Acest raport vine după ce Meltzer a spus la începutul acestei luni că Rey Rey era foarte aproape să semneze un nou contract. Deși Mysterio a rămas în WWE, a primit o ofertă din partea AEW.

A fost menționat faptul că AEW i-a lui Rey Mysterio o ofertă similară cu cea a WWE-ului pentru fiecare meci, însă oferta WWE a fost mai mare, deoarece include mai multe apariții. Mysterio fusese scos de la WWE TV de când a pierdut meciul de tipul „Eye for an Eye” împotriva lui Seth Rollins la Pay-Per-View-ul WWE Extreme Rules din acest an. În timpul meciului, Rey Rey a fost pus cu ochiul în muchia treptei de oțel.

Cu toate acestea, el a revenit la RAW-ul din această săptămână. În plus, Mysterio va fi în colțul fiului său, Dominik, la cel mai important eveniment al verii, WWE SummerSlam în această duminică. Fiul viitorului WWE Hall of Famer se va înfrunta cu Seth Rollins într-un Street Fight Match la Pay-Per-View-ul respectiv, care va marca debutul lui în ring sub brand-ul WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages