Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam 2021 va fi mai scurt datorită meciului dintre Manny Pacquiao vs. Errol Spence

Nu trebuie să ne așteptăm ca Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an, pe 21 august să fie un show maraton. Dave Meltzer a raportat în timpul Wrestling Observer Radio că oficialii WWE au fost rugați să termine evenimentul la timp, astfel încât fanii care vor să vadă lupta dintre Manny Pacquiao vs. Errol Spence Jr. să poată ajunge acolo. Gala de box va fi difuzată în același timp cu SummerSlam, dar nu se așteaptă ca Main Event-ul să înceapă până la miezul nopții.

SummerSlam este programat să înceapă la ora 8pm ora estică, ceea ce înseamnă că vor fi disponibile 3 ore pentru Main Card. WWE începe de obicei show-urile la ora 19 pm/est. Nu se știe încă motivul pentru care acest eveniment începe mai târziu decât de obicei. Cu toate acestea, se presupune că WWE ar putea pune câteva meciuri în Kickoff-ul show-ului.

De asemenea, Meltzer a menționat că oficialii au avut câteva bătăi de cap înainte să anunțe locația PPV-ului. La un moment dat, planul era ca evenimentul să aibă loc duminică, dar oficialii stadionului le-au cerut să organizeze show-ul sâmbătă seara. În plus, s-a vorbit despre anularea show-ului în Las Vegas din cauza luptei lui Pacquiao. În acest moment, se pare că Main Card-ul de la SummerSlam se va desfășura începând cu 8pm/est până la aproximativ 11 pm sau puțin mai mult de atât.

Se așteaptă ca în jur de 60.000-70.000 de fani să fie prezenți la SummerSlam, iar Main Event-ul zvonit este un meci între John Cena vs. Roman Reigns pentru titlul Universal. Din moment ce WWE nu a putut avea prezenți toți fanii de odată la WrestleMania 37, vor face din SummerSlam un eveniment de calibrul Mania pe stadion.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages