Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank 2022 nu va mai avea loc pe Allegiant Stadium din Las Vegas

Posesorii de bilete pentru Pay-Per-View-ul WWE Money in the Bank din acest an, au fost înștiințați că evenimentul se mută de pe Allegiant Stadium la MGM Grand Garden Arena.

Nu a fost dezvăluit motivul, dar ar putea avea legătură cu faptul că biletele nu s-au vândut atât de repede pe cât spera WWE. WrestleTix a raportat că, până pe 1 mai, s-au vândut doar 16.833 de bilete. Allegiant Stadium poate găzdui 65.000 de fani pentru meciurile de fotbal și probabil mai mult pentru un eveniment din Pro Wrestling. Aceasta a fost o încercare de a face show-ul Money in the Bank să fie la fel de important ca celălalte 4 PPV-uri (SummerSlam, Survivor Series, Royal Rumble și WrestleMania).

Oficialii WWE spun că fanii care au cumpărat deja bilete la show vor avea șansa de a le re-cumpăra înainte oricui altcineva, iar toți cei care au bilete pentru Allegiant Stadium vor primi o rambursare din partea Ticketmaster.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages