Sustineti InRing.Ro
WWE

Paul ”Triple H” Levesque va face mai multe schimbări în roster-ul WWE, alte foste superstaruri ar putea reveni

De când a preluat funcția de șef al echipei creative din WWE, în urma demisiei lui Vince McMahon, Paul ”Triple H” Levesque a făcut multe schimbări asupra roster-ului.

Hunter a reușit să-i ofere un contract în Main Roster lui Iyo Sky, să o aducă înapoi pe Dakota Kai iar acestea să formeze un stable cu Bayley, o idee pe care Vince a respins-o anterior. De asemenea, l-a readus pe Max Dupri la Maximum Male Models, după ce McMahon nu a fost de acord cu acest lucru, și cei mai noi veniți înapoi sunt Karrion Kross și Scarlett Bordeaux.

Fightful Select relatează că semnările lui ”The Game” cu Dakota, Kross și Scarlett au venit foarte repede. În plus, raportul precizează că HHH dorește să aducă înapoi alte câteva foste superstaruri și persoane importante pentru a consolida companiei. Sursele spun că Triple H nu se va opri prea curând, deoarece îmbunătățește roster-ul pentru a avea profunzime.

”The Game” a avut mai multe întâlniri cu talentele pe parcursul unei prime săptămâni încărcate la show-urile RAW și SmackDown.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages