Sustineti InRing.Ro
WWE

Paul ”Triple H” Levesque este îndemnat să grăbească lucrurile în WWE

După cum bine știm, Paul ”Triple H” Levesque a primit funcția de șef al echipei creative în WWE după demisionarea lui Vince McMahon. Fanii companiei au tot insistat de-a lungul timpului ca ”The Game” să dețină controlul asupra creativității, deci sunt prea fericiți că dorința le-a fost îndeplinită.

Hunter este conștient de ceea ce își doresc fanii Pro Wrestling-ului în aceste vremuri și a început deja să rectifice toate greșelile făcute de Vince în ultimii ani.

Recent, în timpul unui episod al show-ului ”Jim Cornette Experience”, Jim Cornette a vorbit despre preluarea funcției de șef creativ al WWE de către HHH. Cornette l-a îndemnat pe Triple H să grăbească lucrurile în cadrul companiei.

„În următoarele câteva săptămâni, trebuie să se întâmple ceva care să zguduie show-ul. Fie că este vorba despre RAW sau SmackDown, formatul și lucrurile actuale trebuie îmbunătățite. Acum totul este la fel. Toată lumea face aceleași lucruri și vorbește în același mod. Angle-urile au fost exagerate, nu la fel ca în AEW unde literalmente fiecare promo din culise se termină într-un oarecare haos, dar majoritatea au fost. Nu trebuie să se schimbe toate cele trei ore deodată. Trebuie făcut ceva semnificativ care să semene mai mult cu un show de wrestling decât cu un joc. Momente neașteptate cu violență sau realism, nu un accident de mașină în care cineva este dus la spital, pentru că am tot văzut chestii de genul. Vrem ceva diferit cu cineva potrivit.”

Trebuie să remarcăm faptul că Triple H intenționează să readucă mai multe talente înapoi în companie cât de curând. Rămâne de văzut cum se va schimba WWE în următoarele săptămâni, deoarece fanii sunt nerăbdători să vadă ce se întâmplă pe viitor.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages