Sustineti InRing.Ro
WWE

Paul ”Triple H” Levesque dezvăluie exact noul rol pe care îl are în WWE

Pentru majoritatea fanilor și a superstarurilor, Paul ”Triple H” Levesque este ”pionul principal” din lumea Pro Wrestling-ului. După ce a realizat multe în ring, a devenit ”creierul” din spatele brand-ului NXT.

Vince McMahon a fost nevoit să se retragă și să renunțe la funcția de CEO al companiei, iar Hunter a primit rolul de șef al echipei creative. Fanii doreau să se întâmple acest lucru de mulți ani.

Pe parcursul unui interviu la LadBible TV, ”The Game” a confirmat că supraveghiază toate departamentele creative, explicând mai bine rolul său în WWE:

„Fac câte puțin din toate pentru WWE. Dacă vreți denumirea exactă, sunt ”Chief Content Officer” al companiei. Supraveghiez tot ceea ce ține de partea creativă și ce se întâmplă de la A la Z. Să gestionăm talentele și dezvoltarea acestora, procesul de recrutare, întregul ”ciclu de viață” al superstarurilor din momentul în care le identificăm în facultate sau oriunde altundeva. Până la sfârșitul carierei acestora.”

De asemenea, HHH este pe deplin concentrat pe dezvoltarea talentelor acum că nu mai profesează în ring. Rămâne de văzut cum va ”re-naște” brand-ul NXT sub controlul lui ”The Game” din nou.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages