Sustineti InRing.Ro
WWE

Paul ”Triple H” Levesque confirmă că Brock Lesnar a fost supărat când a aflat că Vince McMahon a plecat din WWE

Șeful echipei creative din WWE, Paul ”Triple H” Levesque a fost intervievat de Ariel Helwani de la BT Sports, înainte de Pay-Per-View-ul Clash at the Castle, care va avea loc mâine seară. Printre diversele subiecte discutate, Hunter a dezvăluit că Brock Lesnar a fost supărat când a aflat că Vince McMahon s-a retras din companie. Același lucru l-au relatat Bryan Alvarez și Dave Meltzer, iar ”The Game” a confirmat că așa este.

„Există un adevăr în acel raport, da. Trebuie să înțelegeți relația lui Brock cu Vince. Vince este cel cu, care empatiza. Brock nu este în mod inerent o persoană de încredere, nu-i plac oamenii. Cred că atunci când a auzit că Vince a plecat și-a spus: ”Și acum ce se va întâmpla? Eu am plecat de aici”.

Triple H a menționat că a fost un moment trecător și apoi a discutat cu ”The Beast”:

„Am o relație grozavă cu Brock. Am avut divergențe de-a lungul anilor pentru că la un moment dat eram rivali. Toate superstarurile se înțeleg într-o oarecare măsură și există o rivalitate foarte reală între toți. Dacă vrea ceva, îl sună direct pe Vince. Când a vrut să facă un anumit lucru, l-a sunat direct pe Vince. A fost o perioadă de timp când a revenit și a discutat direct cu mine pentru că el și Vince nu se înțelegeau datorită unor lucruri din trecut. Cu timpul, acesta a reluat relația cu Vince și acum se înțeleg foarte bine. A trecut printr-un moment diferit acum pe care l-a digerat, chiar dacă a fost greu, s-a întors în arenă, a lucrat în acea seară. Am purat conversații lungi cu Lesnar despre ce vom face în continuare, i-a plăcut ce a auzit, i-a plăcut cum a fost tratat, așa că totul este bine.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages