Sustineti InRing.Ro
WWE

Paul ”Triple H” Levesque are în plan mai multe surprize pentru fanii WWE

De când a preluat funcțiile de șef al relațiilor cu talentele și a echipei creative din WWE, Paul ”Triple H” Levesque a adus înapoi mai multe foste superstaruri, printre care Dakota Kai, Dexter Lumis, Karrion Kross, Scarlett, Johnny Gargano și Braun Strowman.

Lotul de talente a lui Hunter nu pare să se fi terminat încă. Pe parcursul celei mai recente ediții a Wrestling Observer Newsletter, Dave Meltzer a relatat:

„Ni s-a transmis că Paul ”Triple H” Levesque are câteva surprize pentru fani, însă nu au legătură cu persoanele despre care se vorbește.”

După cum am raportat anterior, Sasha Banks și Naomi au ajuns la un acord pentru a reveni, acum că ”The Game” se află la conducerea echipei creative. De asemenea, Bray Wyatt ar fi în discuții cu oficialii despre o potențială întoarcere.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages