WWEWWE SmackDown

Paul Heyman, vorbește despre următorul obiectiv al lui Roman Reigns, cuvinte de laudă pentru The Usos

Recent, Paul Heyman, a acordat un interviu lui Justin Barrasso de la Sports Illustrated, în timpul căruia a vorbit despre următorul obiectiv pe care îl are campionul Universal, Roman Reigns, acum că l-a învins pe campionul WWE, Big E, la Pay-Per-View-ul Survivor Series.

„Următorul obiectiv al lui Roman Reigns este cât se poate de clar, vrea să fie mai bun mâine decât este astăzi. Scopul lui este să fie mai bun în următoarele două săptămâni decât săptămâna viitoare, să facă SmackDown-ul de săptămâna viitoare mai bun decât săptămâna aceasta și SmackDown-ul care se difuzează în trei săptămâni mai bun decât este în ultimele două săptămâni. Reigns, continuă să mențină ritmul și să atingă niveluri pe care nimeni din WWE nu le-a atins sau nu le va atinge vreodată. Lumea are privilegiul și bucuria să-l vadă cum evoluează în fiecare vineri la SmackDown.”

De asemenea, Heyman, i-a lăudat și pe campionii Tag Team din brand-ul albastru, The Usos, în ciuda faptului că aceștia au pierdut împotriva campionilor Tag Team din brand-ul roșu, RK-Bro, în acest an la Survivor Series.

„The Usos, sunt în topul diviziei Tag Team din WWE. Sunt foarte mândru de campionii Tag Team din SmackDown și îi susțin cu mândrie în calitate de gardian al Uso Penitentiary.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !