Sustineti InRing.Ro
WWE

Paul Heyman vorbește despre alianța cu Roman Reigns

Paul Heyman i-a acordat un interviu lui Justin Barrasso de la Sports Illustrated, unde a vorbit despre alianța sa cu actualul campion WWE Universal Roman Reigns.

După ce a stat mai multe luni alături de familia sa pe perioada pandemiei provocate de Covid-19, Reigns a revenit la WWE TV într-o manieră impresionantă, devenind heel și făcând alianța cu Heyman.

Cât despre Heyman, prin această alianță cu „The Big Dog”, el se reinventează și acest lucru chiar are sens având în vedere istoria lui.

Iată ce a declarat Paul Heyman pe parcursul interviului:

„Este o oportunitate în cei 33 de ani de când performez să mă redefinesc complet și să mă reinventez. Acum îi dau sfaturi speciale șefului tribal, un rol pe care nu l-am mai avut niciodată. Dacă privești din exterior, totul are sens. Încă din prima zi, am pontificat imperiul lui Roman Reigns.

Heyman a văzut că Roman are un potențial mare încă din meciul cu Brock Lesnar la WrestleMania 31. El crede că Reigns ar putea face față oricărei legende, fie că vorbim de Ric Flair, John Cena sau Bruno Samartino și mai mult, este de părere că „The Big Dog” ar câștiga fără probleme.

„Cu toată modestia din lume vă spun că, ceea ce se întâmplă acum este cel mai mare pas pe care WWE putea să-l facă cu talentul lui în acest moment. Este un campion tânăr, care tocmai se bucură de statutul de Main Eventer la WrestleMania, superstarul de top al WWE care lipsise șapte luni. Întoarcerea lui Roman Reigns în WWE oferă tuturor celor din roster posibilitatea de a se redefini.”

Heyman a menționat că Reigns este „cap de afiș” și că îi face pe toți cei cu care lucrează să fie relevanți. Paul a declarat că Roman este cel mai mare superstar din ultimul deceniu și așa va rămâne. De asemenea, a adăugat că toată lumea are șansa de a se redefini în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages