Sustineti InRing.Ro
WWE

Paul Heyman spune că Roman Reigns și Brock Lesnar seamănă foarte mult

Contractul lui Brock Lesnar cu WWE a expirat, așa că nu mai are nici o treabă cu compania. Chiar și așa, nu putem exclude niciodată posibilitatea ca Vince McMahon să-i ofere o sumă considerabilă de bani lui ”The Beast” pentru a reveni. Între timp, Paul Heyman este manager-ul lui Roman Reigns care este văzut ca „Șef Tribal”.

Pe parcursul unui interviu pentru TV Insider, Heyman a fost întrebat despre diferențele dintre fostul și actualul său client. Acesta a oferit un răspuns foarte interesant:

„Sunt una și aceeași persoană. Roman Reigns a realizat o mulțime de lucruri în primii săi opt ani în Main Roster-ul WWE, care vor intra în istorie. Spre meritul său enorm, s-a uitat înapoi la acea parte a lucrurilor și s-a simțit foarte neîmplinit și nemulțumit, deoarece, la fel ca Brock Lesnar și Ronda Rousey, realizările lui Reigns în WWE nu vor fi apreciate nici peste 25, 50 sau 100 de ani.”

Paul Heyman acordă multe interviuri în mass-media pentru a promova alianța sa cu Roman Reigns. WWE a surprins publicul, aliându-l pe Heyman cu Reigns. A fost, de asemenea, o momeală folosită de oficiali pentru a-l scoate pe ”The Big Dog” din carantină.

Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile, dar se pare că Roman Reigns nu își va opri misiunea de a se simți apreciat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages