WWEWWE RAW

Paul Heyman și Brock Lesnar s-au reunit la RAW-ul din această săptămână

Este oficial! Campionul WWE Brock Lesnar și Paul Heyman au re-început să lucreze împreună. Startul RAW-ului din această săptămână a fost dat de Heyman care și-a prezentat clientul, pe Lesnar. Acest lucru pare să susțină teoria conform căreia Heyman ar fi trebuit să-l distragă pe Roman Reigns în meciul de la Day 1 pentru a-l ajuta pe Brock să câștige titlul Universal.

Lesnar, i-a mulțumit lui Paul pentru că l-a ajutat să devină Campion WWE în cadrul Pay-Per-View-ului de sâmbăta trecută. Heyman, a spus că a propus ca ”The Beast” să devină Free Agent și să fie adăugat în meciul pentru centura WWE.

De asemenea, Paul Heyman, a confirmat faptul că Brock Lesnar își va apăra titlul WWE la Royal Rumble împotriva câștigătorului meciului de tipul Fatal 4-Way din Main Event-ul show-ului de seara trecută, între Big E, Bobby Lashley, Kevin Owens și Seth Rollins.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !