WWE

Paul Heyman, s-a săturat să mai țină promo-uri pentru Brock Lesnar

Paul Heyman, este unul dintre cele mai cunoscute și consacrate nume din Pro Wrestling. Mintea lui este considerată drept una dintre cele mai bune care au existat vreodată în acest business. Recent, se pare că Heyman a recunoscut un lucru foarte interesant.

Heyman, este cu siguranță unul dintre cei mai buni la mic-skill, ajutând la creșterea multor superstaruri cu, care a lucrat de-a lungul anilor, printre care Roman Reigns, Brock Lesnar și alții.

Paul, este aliat cu Lesnar de când Reigns l-a concediat din funcția de ”consilier special”. În ciuda prezenței lui Heyman, Brock și-a ținut în mare parte singur promo-urile, ceea ce este diferit față de perioada anterioară.

În timpul unui interviu pentru Casio’s Cut, Heyman a dezvăluit că se simte ușurat acum că nu mai ține promo-uri în locul lui ”The Beast Incarnate”, deoarece pur și simplu obosise să facă acest lucru atât de mult timp.

„Slavă Domnului. Mă durea gâtul tot spunând: ”The Beast, The Conqueror, The Reigning, Defending Undisputed WWE Heavyweight Champion, Brock Lesnar”. Așa că, slavă Domnului, Lesnar a decis să ia microfonul și să vorbească puțin. M-am săturat să vorbesc pentru el.”

Brock Lesnar, urmează să-și apere titlul WWE împotriva lui Bobby Lashley la Pay-Per-View-ul Royal Rumble pe 29 ianuarie 2022. Rămâne de văzut cum se va descurca în acel meci.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !