Sustineti InRing.Ro
AEWAlumniWWE

Paul Heyman nu este surprins că, Cody Rhodes a plecat din AEW

Cody Rhodes a fost o parte semnificativă a AEW pentru o lungă perioadă de timp, încă de la înfințarea companiei acum 3 ani. El a ajutat numeroase talente cât timp a stat în respectiva industrie. Recent, se pare că Paul Heyman și-a exprimat părerea despre motivul pentru care Cody a părăsit All Elite Wrestling.

Vă reamintim că Rhodes și soția sa Brandi au plecat din AEW luna trecută. Multă vreme după aceea, fanii pur și simplu s-au întrebat unde va lucra Cody Rhodes de acum.

În timpul podcast-ului MMA Hour al lui Ariel Helwani, Paul Heyman a adus în discuție plecarea lui Cody Rhodes din AEW. Heyman crede că motivul plecării lui Rhodes se datorează faptului că el nu mai avea contribuția creativă pe care și-o dorea în All Elite Wrestling.

„Acesta este unul dintre fondatorii respectivei companii, o mare parte este conceptul lui, o mare parte din faza inițială a fost asupra lui, iar Cody a avut întotdeauna viziunea tatălui său, nu doar în ring, ci și în spatele șcenei. Datorită faptului că nu mai era influent în luarea deciziilor așa cum probabil credea inițial, bineînțeles aceasta este o supoziție din partea mea, nu l-am auzit niciodată pe Cody afirmând asta, ci doar văzând modul în care a evoluat punctul creativ al acelei companii, nu mă surprinde că la un moment dat le-a spus: „Nu este ceea ce mi-am imaginat inițial așa că vreau să văd cum stau lucrurile în altă parte.” Așa că atunci când viziunea inițială a unui fondator dintr-o anumită companie este dată la oparte, acesta pleacă. Este întotdeauna un lucru surprinzător. Știind unele lucruri, desigur, foarte puțin din circumstanțe, eu nu sunt atât de surprins.”

Cody Rhodes este pregătit să apară la Pay-Per-View-ul WrestleMania 38 pentru a se confrunta cu Seth ”Freakin” Rollins. Rămâne de văzut cum se va descurca ”The American Nightmare” în WWE de această dată.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages