WWE

Paul Heyman l-a instruit pe Samoa Joe pentru segmentul pe care l-au avut la WWE TV

Paul Heyman a fost implicat în multe angle-uri de-alungul carierei sale în Pro Wrestling. Este aproape o tradiție în Pro Wrestling ca un manager heel să fie agresat din când în când iar Heyman nu a făcut excepție de la această „regulă”.

În timp ce acorda un interviu pentru podcast-ul Sports Media, Heyman a spus că filozofia sa cu privire la atacurile fizice este că, dacă cineva îi face rău în ring, atunci trebuie să știe cum.

„Pregătirea mea pentru atacurile fizice este înțelegerea emoțională că acest lucru mă va răni. Loviturile pe care le-am încasat de la CM Punk deasupra structurii Hell in a Cell au fost la fel de reale ca orice bătaie pe care a luat-o el în interiorul octogonului de la UFC. Segmentul cu Samoa Joe care m-a executat cu „Coquina Clutch” la Monday Night RAW a fost la fel de real ca orice altceva vedeți în artele martiale mixte pentru că nu am încredere în mine și nu am abilități sportive. Așa că dacă trebuie, prefer să mă supun oricărui atac fizic. De asemenea, am fost de părere că, dacă îl pui pe Paul Heyman într-o altercație fizică, momeala este că publicul va spune: „Bine, va fi terminat.” Acesta este Pro Wrestling-ul. Asta captează în mare parte atenția. Am urmărit în trecut alte persoane în acest rol sau roluri similare, care nu au vrut să aibă succes. Cred că Paul Heyman este admirat și pentru că primește lovituri. Stai în fața televizorului și spui: „Hey, vreau să văd acest lucru.” De aceea rating-urile pentru meciul dintre Paul Heyman vs. Adam Pearce la SmackDown au fost atât de bune.”

Rămâne de văzut dacă Paul Heyman va mai fi „agresat” în viitor. Contractul său cu WWE se încheie în curând iar el ar dori să rămână în companie. Asocierea lui Heyman cu Roman Reigns a fost benefică pentru ambele părți, dar acest lucru nu poate dura pentru totdeauna. S-ar putea ca storyline-ul să se încheie chiar și cu Heyman primind un „Superman Punch” de la șeful tribal.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !