Sustineti InRing.Ro
WWE

Paul Heyman indică un potențial SPOILER major în ceea ce îl privește pe Brock Lesnar

Paul Heyman și-a schimbat fotografia de profil pe Facebook și pare să indice că în curând se va întâmpla ceva important cu Brock Lesnar. Poza respectivă este din timpul meciului dintre Reigns și Lesnar la WrestleMania 31 iar „The Big Dog” este căzut în ring, în timp ce „The Beast” se află în picioare.

Prin acest lucru, Heyman ar putea doar să trolleze fanii sau își promovează contul de Facebook într-un mod inteligent, însă dacă Brock Lesnar va reveni în curând oare cum vor arăta lucrurile când își va vedea fostul manager de partea lui Roman Reigns.

Conform storyline-ului din SmackDown, Heyman este de partea lui Reigns doar pentru că avea nevoie de o slujbă după ce Lesnar a părăsit compania în urma ediției WrestleMania de anul trecut. În esență, Roman l-a ajutat pe Paul și acum el are rolul de subordonat.

Acum, că WWE revine la turneele live cu fanii prezenți la show-uri, oficialii speră să readucă câteva superstaruri importante. John Cena, The Bella Twins și Becky Lynch urmează să revină în acest an la WWE TV și se pare că asta se va întâmpla și cu Brock Lesnar.

Heyman Hustle

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages