Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

Paul Heyman explică de ce nu își dorește să intre momentan în WWE Hall of Fame

Paul Heyman și-a creat o ”moștenire” pe care puțini o vor realiza vreodată. El a fost unul dintre cei mai importanți manageri ai tuturor timpurilor și a condus cu succes promoția ECW, având și rolul de crainic. Heyman va avea, fără îndoială, un loc în WWE Hall of Fame, dar nu se concentrează încă pe acest lucru.

În timpul unui interviu pentru 101 WRIF, Paul a spus că nu crede că ar avea sens ca el să fie inclus în Hall of Fame momentan, mai ales că se află într-un run important cu Roman Reigns.

„Nu îmi doresc să intru în clasa Hall of Fame deoarece sunt ”consilierul special” al Șefului Tribal Roman Reigns deci, pot spune că am un run în HOF pe baza a ceea ce fac acum, să nu mai vorbim de tot ceea ce am realizat înainte. Așa că, deoarece sunt în ”mijlocul” acestui run, nu ar avea sens să intru în Hall of Fame.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages