WWEWWE SmackDown

Paul Heyman a semnat anul trecut un nou contract pe termen lung cu WWE

Se pare că Paul Heyman va rămâne mult timp în WWE. Heyman se află pe șcena Main Event-ului alături de campionul Universal Roman Reigns, de când ”Tribal Cheif” a revenit la SummerSlam 2020, unde a început un run dominant.

Heyman a lucrat cu Reigns atât în fața camerei, cât și în backstage. Pe parcursul unei discuții cu Richard Deitsch în podcast-ul Sports Media, Paul a dezvăluit că anul trecut a semnat un contract pe termen lung cu compania lui Vince McMahon.

„Se știa public că mi s-a oferit un contract anul trecut iar eu l-am ținut cât se poate de discret pentru că nu sunt unul dintre acei oameni care, 1 vor să negocieze în public, iar 2, citesc foarte mult în ultima vreme despre cine a semnat pentru cât timp și chiar nu vreau niciodată să mă expun. Atât voi spune, am re-semnat cu WWE anul trecut, un acord pe termen lung. A existat o situație în care aș fi fost un prost să nu accept oferta. Voi rămâne în companie mai multă vreme. De asemenea, am semnat pe mai mulți ani, deoarece fac și proiecte în afara companiei doar pentru că îmi place să am mai multe sarcini și nu mă pot concentra pe un singur lucru niciodată în viața mea. Am clauza carve-outs care îmi permite să fac și alte proiecte, ceea ce este în beneficiul WWE, deoarece sunt și în companie. Întotdeauna voi fi tipul ăla din WWE care face proiecte în exterior. N-aș face niciodată nimic care să-mi trădeze acordul cu oficialii pentru că ei au făcut tot posibilul să se asigure că rămân. Sunt fericit, voi rămâne și sunt, de asemenea, foarte mulțumit din toate punctele de vedere.”

Paul Heyman va fi prezent la WrestleMania 38, în timpul meciului dintre Roman vs. Brock Lesnar pentru unificarea celor două titluri de top, înfruntare care va avea loc în a doua seară a PPV-ului adică duminică, 3 aprilie 2022.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !