Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Paul Heyman a fost scos de la Talking Smack

Din păcate, fanii nu îl vor mai vedea pe Paul Heyman în rolul de co-gazdă la show-ul Talking Smack alături de Kayla Braxton. În episodul de săptămâna trecută, comentatorul din SmackDown, Pat McAfee, a fost alături de Braxton.

Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter că „Heyman nu mai are nicio treabă cu Talking Smack”, fiind o schimbare „definitivă, nu temporară”. Meltzer a menționat că nu există niciun motiv real care să justifice decizia companiei.

Bineînțeles, planurile se pot schimba oricând în WWE. Heyman a avut câteva momente memorabile cu superstarurile în timpul acestui show.

Talking Smack a fost difuzat din august 2016 până în iulie 2017, Renee Young și Daniel Bryan fiind gazdele show-ului. Ulterior au fost organizate câteva episoade după Pay-Per-View-uri iar apoi emisiunea a fost sistată.

WWE a reintrodus-o în august 2020, cu Braxton și Xavier Woods în rolul de gazde. În noiembrie, și-a făcut apariția și Paul Heyman. Nu se știe dacă McAfee va fi co-gazda permanentă alături de Braxton în cadrul emisiunilor viitoare.

Referitor la Heyman, acesta și-a schimbat fotografia de profil pe pagina de Facebook, indicând că se va întâmpla ceva important cu Brock Lesnar în curând. Poate că „The Beast” va reveni la un moment dat în ring-ul WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages