Sustineti InRing.Ro
WWE SmackDown

Paul Heyman, a fost concediat de Roman Reigns la SmackDown-ul din această săptămână

Episodul SmackDown-ului din această săptămână s-a încheiat cu Campionul Universal Roman Reigns și The Bloodline. Reigns i-a cerut explicații lui Heyman pentru că l-a pus ”un pic în umbră” săptămâna trecută. ”Tribal Cheif”, l-a întrebat din nou pe Paul dacă știa că Brock Lesnar va fi la SummerSlam și în Madison Square Garden și dacă știa că suspendarea lui Lesnar va fi ridicată. De asemenea, ”The Big Dog” l-a întrebat pe Heyman dacă este un avocat special sau doar unul simplu.

Heyman, i-a spus lui Reigns că îl protejează de Brock Lesnar. Reigns, l-a îmbrățișat pe Paul, spunându-i: ”Te iubesc și îți mulțumesc pentru toți cei 40 de ani în care ai muncit pentru familia mea”, apoi l-a concediat, executându-l cu un ”Superman Punch”. Când Roman era pe cale să-i spargă capul lui Heyman cu un scaun, Lesnar a venit în ring.

”The Beast” i-a scos din ring pe Jimmy și Jey Uso cu F5 și apoi a mers să-l ataca pe vărul lor. Reigns, a reușit să îl lovească pe Brock de câteva ori cu scaunul, dar Lesnar a contrat în cele din urmă cu un ”Low Blow” și o serie de F5-uri.

Roman Reigns, își pune titlul Universal în joc împotriva lui Brock Lesnar la Pay-Per-View-ul WWE Day 1 pe 1 ianuarie 2022.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages