AlumniWWE

Partenerii TV ai WWE ar fi nemulțumiți de concedierea lui Bray Wyatt

După cum am remarcat, mulți dintre veteranii talentați ai WWE nu mai simt că job-ul lor este stabil după ce oficialii l-au concediat pe Bray Wyatt. Acum, se spune că partenerii TV ai WWE nu sunt încântați de decizia companiei.

Andrew Zarian de la Mat Men Podcast a remarcat prin intermediul unui tweet că rețelele TV (FOX și NBC Universal) sunt frustrate pentru concedierea lui Wyatt. O sursă i-a spus: „Concedierea lui Bray este într-adevăr dezamăgitoare și un pic înfricoșătoare pentru că superstarurile de top sunt lăsate să plece.”

Wyatt ar fi fost informat de către șeful relațiilor cu talentele, John Laurinaitis, că motivul pentru care oficialii l-au concediat se datorează reducerilor bugetare, deoarece se crede că el avea un contract cu o sumă mare de bani.

Acest lucru s-a întâmplat după ce Bray Wyatt primise acordul medical să revină în ring pentru că lipsise din acțiune de la WrestleMania 37, unde a pierdut un meci împotriva lui Randy Orton pentru că a fost distras de Alexa Bliss.

Wyatt, are probabil o clauză de neconcurență pentru 90 de zile, ceea ce înseamnă că nu va putea să apară la un alt show de Pro Wrestling până la sfârșitul lunii octombrie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !