WWEWWE RAW

Parte creativă interesantă pentru Alexa Bliss în storyline-ul cu Wyatt

Apropierea dintre Alexa Bliss și Bray Wyatt la WWE TV i-a făcut pe mulți fani să se întrebe ce planuri au oficialii în continuare. Există mai multe idei care pot fi puse în practică acum, cu câteva posibilități interesante.

RingsideNews a aflat că se dorește ca Alexa Bliss să aibă propria mască pe parcursul acestui storyline. Nu i-au făcut încă debutul acestei măști, dar ideea este activă.

„Ni s-a spus să nu rămânem șocați dacă apare masca Bliss, pentru că, oficialii concept mereu versiuni noi ale acestor persoanje.”

Nu se știe în ce stadiu este masca lui Alexa Bliss sau dacă într-adevăr a fost creată, dar a existat un indiciu despre debutul acestei măști la Royal Rumble 2021. Evident, acest lucru nu s-a întâmplat, iar Bliss a fost eliminată destul de repede din meciul feminin, în timp ce încerca un pic de transformare în ring.

Storyline-ul lui Bray Wyatt și Alexa Bliss a trecut prin multe de când a fost creat. Compania intenționează să continue să evolueze această dinamică în „Road to WrestleMania”, unde Randy Orton este în continuare ținta lor principală.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !