Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Părerea unei foste dive din WWE despre cum se descurcă Paul ”Triple H” Levesque ca șef al echipei creative

Fosta comentatoare a show-ului Monday Night RAW, Renne Paquette, și-a spus recent părerea despre cum arată partea creativă a WWE acum că Paul ”Triple H” Levesque o conduce.

Odată cu retragerea lui Vince McMahon, ”The Game” a preluat funcția de șef al echipei creative. De când are acest rol, Hunter a readus în companie numeroase talente pe care Vince le-a concediat.

În cadrul podcast-ului său, ”The Sessions”, Paquette a declarat că este fericită să vadă cum schimbările creative permit multor superstaruri să strălucească la WWE TV.

„Sunt atât de fericită pentru acei oameni extraordinari de talentați care poate nu au reușit să-și arate potențialul așa cum ar fi trebuit din cauza restricțiilor, limitărilor și a altor chestii. Acum vom avea parte de momente cu adevărat grozave de la acele persoane. Fie că este vorba de Michael Cole care își face treaba la masa comentatorilor și este la fel de bun pe cât era de fapt, fie că vorbim de Karrion Kross și Scarlett care au fost readuși în WWE, de Bayley care lucrează cu Iyo Sky și Dakota Kai. Ronda Rousey are un parcurs așa cum trebuie. Shayna Baszler, de asemenea. Doamne, ce ușurare. Triple H face o treabă grozavă.”

La fel ca numeroasele vedete menționate de Renne, aseară, în cadrul RAW-ului, ”The King of Kings” l-a readus pe unul dintre cei mai îndrăgiți wrestleri ai săi, Johnny Gargano, care a părăsit WWE în decembrie anul trecut.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages