WWE

Paige, indică revenirea în ring?

Paige, nu a mai putut lucra în ring de mult timp, dar nu a renunțat să spere că asta se va întâmpla într-o zi. Se pare că prima campioană feminină din NXT vrea să revină în ring și a promis că acest lucru se va întâmpla în WWE. Să nu uităm că ea nu primise acordul medicilor să lupte, dar asta nu-i împiedică pe fanii săi să spere că o vor revedea din nou în acțiune.

Saraya, a postat o fotografie destul de interesantă pe Twitter. În fotografie putem vedea posterul filmului Fighting with My Family, în care joacă The Rock. De asemenea, putem observa titlul Divas atârnat pe perete. Ceea ce captează cu adevărat atenția este perechea de cizme a lui Paige pe care a inclus-o în fundalul cadrului.

Deși nu a spus nimic în descrierea fotografiei, Paige a pus un emoji ”gânditor”. Acest lucru i-a făcut pe majoritatea fanilor să creadă că diva oferă un alt indiciu pentru întoarcerea ei în ring.

Rămâne de văzut dacă Paige va mai lucra vreodată în ring. Evident, există această speranță, însă este puțin probabil ca WWE să-i permită lui Paige să ofere un indiciu atât de mare dacă ar fi în plan revenirea ei în acțiune.

Între timp, Paige este liniștită acasă și își continuă activitatea pe Twitch. Cu toate acestea, nu exclude niciodată posibila revenire în ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !