Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Paige crede că Sasha Banks și Naomi se vor întoarce în WWE

Sasha Banks și Naomi au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată după ce au plecat de la ediția din 16 mai a show-ului Monday Night RAW. La începutul lunii trecute, ele au fost scoase din roster-ul companiei, dar niciuna nu a fost concediată în mod public de către oficiali. Se pare că fosta divă din WWE a declarat recent că este de părere că Banks și Naomi vor reveni.

De asemenea, fosta divă WWE Paige (Saraya) și-a încheiat socotelile cu compania la începutul lunii trecute și în prezent este Free Agent. Ea a fost întrebată despre Naomi și Sasha în timpul unui interviu de presă la Starrcast. Conform lui Paige, Banks și Naomi sunt susceptibile de a se reîntoarce în companie.

„Toată lumea o iubește pe Sasha Banks, nu? Ea este, în general, o parte atât de importantă și critică a revoluții feminine. Cred că se va întoarce. Cred că acum, cu Hunter la conducere, acest lucru se va întâmpla. Simt că în cele din urmă, Sasha și Naomi, vor reveni. Asta sper și îmi doresc.”

Paige a menționat cum s-au schimbat lucrurile la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam, sub amprentele lui ”The Game”. Ea crede că evenimentul a fost de bun augur pentru companie. Având în vedere că Vince McMahon nu mai ”ține frâiele”, pare foarte probabil să le vedem pe Sasha Banks și Naomi revenind la RAW și/sau SmackDown în viitorul apropiat.

Deși Banks și Naomi nu au vorbit în mod public despre plecarea lor din WWE, se crede că acestea aveau probleme cu planurile creative ale lui Vince. Triple H ar fi mai încântat să lucreze cu ele acum că ocupă funcția de șef al echipei creative.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages