AEW

Outsider’s Review: AEW Battle of The Belts

Seara trecută a avut loc Battle of The Belts, eveniment care trebuia să fie, în teorie, un PPV pe TV. Trebuia, că în realitate a fost un episod un episod live din Rampage difuzat sâmbătă seara.

În momentul în care înnțegerea dintre Warner și AEW a fost prelungită și s-a anunțat trecerea show-urilor săptamănale pe TBS, se anunța cu surle și trâmbițe că TNT va găzdui 4 show-uri speciale. Nu știu de voi, dar eu când am auzit de show special, m-am gândit instant la Grand Slam, Winter is Coming sau chiar Fyter Fest. Pe lângă asta, atunci când auzi Battle of The Belts, te gândești, evident, la Night of Champions sau Clash of Champions, deci te aștepți ca toate centurile, sau majoritatea, să fie apărate în aceeași seară.

A fost unul dintre cele mai mari rateuri ale AEW, din punctul meu de vedere. Data a fost aleasă complet greșit, Battle of The Belts fiind programat la doar câteva zile după debutul pe TBS, când au avut loc trei title matches. Eu aș fi amânat Cody v Sammy de la Rampage: Holiday Bash pentru episodul de debut pe TBS, astfel că atât primul meci al Dynamite de pe TNT, cât și primul de pe TBS să fi fost același: Cody Rhodes v Sammy Guevara. În același timp, aș fi amânat și rematch-ul dintre Hangman și Bryan pentru Battle of The Belts, chit că aș fi avut doar două meciuri: cel pentru titlul feminin și cel pentru titlul mondial.

Interim TNT Championship Match: Dustin Rhodes v Sammy Guevara

După ce că Battle of The Belts nu a avut vreun card atrăgător, din punctul meu de vedere nici rezultatul primului meci nu a fost bine ales. Era momentul potrivit ca Dustin să primească un title reign, ultimul său title reign. Timpul trece, îmbătrănește, lista oamenilor care merită un titlu în AEW crește de la o zi la alta, iar Dustin merită un ultimul reign, fie el și de 1-2 săptămâni. By the way, știe cineva ce se întâmplă când revine Cody? Va avea loc un meci între el și Sammy pentru titlu sau pur și simplu Guevara va fi obligat să îi înmâneze titlul lui Rhodes?

FTW Championship Match: Ricky Starks (c) v Matt Sydal

Deci un titlu nerecunoscut oficial de AEW este apărat la un show numit Battle of The Belts, dar titlul mondial nu? Măcar dacă am fi vorbit de un Ricky v Dante, poate chiar cu un title change. Marele plus la acest meci e că Dante Martin a arătat bad ass.

AEW Women’s World Championship Match: Britt Baker (c) v Riho

Nu sunt fan wrestling feminin și nu ratez nicio ocazie să subliniez asta, dar am câteva afinități în această divizie, precum Britt. În schimb, Riho este la polul opus, nu îmi place deloc. E mică, nu poate ține un promo și are un gimmick care nu atrage interes. Rezultatul meciului era complet previzibil, bine măcar că am mai avut un pic de build up pentru un viitor meci între Britt și Jamie. La cât de mare este diferența dintre Britt Baker și restul din divizia feminină, pare că Britt va ține centura câțiva ani. Deja a învins aproape tot rosterul feminin, iar Jamie Hayer până acum a fost un fel de Wardlow, doar că cu mult mai puțină credibilitate.

A fost pentru prima dată cânt am criticat AEW atât de rău, dar chiar am simțit că merită. Sper, totuși, să nu se mențină trend-ul și la următoarele “show-uri speciale”.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !