Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Otis va face cash-in la WWE SummerSlam 2020?

Este de așteptat ca feud-ul dintre Braun Strowman și Bray Wyatt să se încheie la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an. Cu toate astea, respectiva înfruntare s-ar putea transforma într-un neașteptat Triple Threat Match. Nu trebuie să uităm că în servieta Money in the Bank se află în SmackDown.

Otis este Mr.Money in the Bank. El nu a mai fost văzut în brand-ul albastru de câteva săptămâni, dar fanii vor afla ce se întâmplă cu Mandy Rose și Otis la show-ul din această săptămână. Nu se pune problema de un cash-in a lui Otis acum.

În prezent, la casele de pariuri Bray Wyatt este favorit în meciul pentru titlul Universal la SummerSlam. Cota unui potențial cash-in cu succes din partea lui Otis este foarte mare. Nu există posibilitatea ca Otis să facă cash-in în meciul pentru titlul WWE între Drew McIntyre și Randy Orton.

S-ar putea ca Otis să nu obțină cea mai importantă victorie din cariera sa în WWE pe 23 august, dar întotdeauna lucrurile pot fi imprevizibile. Dacă Otis ar reuși să facă cu succes cash-in la SummerSlam, atunci câtiva pariori ar deveni foarte bogați.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages