WWEWWE RAW

Otis a vomitat în ring la RAW-ul din această săptămână

Seara trecută în timpul RAW-ului, a avut loc un moment dezgustător. Până să se ajungă aici, The Alpha Academy a făcut echipă cu Theory împotriva The Street Profits & Bobby Lashley.

Echipa babyface a câștigat, după ce Ford a executat un splash de pe corzi pe Otis. Aparent, splash-ul a fost prea mult pentru Otis, care a vomitat după ce meciul s-a încheiat. Totul a decurs conform planului deoarece mai devreme a existat un segment în care Otis participa într-un concurs de mâncat hot-dog.

După pauza publicitară, a urmat o reluare cu Otis vomitând. Un astfel de moment este pe placul lui Vince McMahon, deoarece l-a mai folosit atunci când The Ultimate Warrior a vomitat după ce a fost ”blestemat” de Papa Shango în 1992.

De asemenea, în 1998, Darren Drozdov a vomitat la WWE TV, după ce el i-a arătat lui Vince, în biroul său, că poate face acest lucru la comanda.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !