WWEWWE Main EventWWE PPVWWE SmackDown

Oponentul lui Roman Reigns pentru WWE FastLane 2021 a fost indicat la SmackDown-ul din această săptămână

Se pare că a fost stabilit Main Event-ul de la Pay-Per-View-ul WWE FastLane din acest an. În segmentul de deschidere al SmackDown-ului de seara trecută, Daniel Bryan a spus că dorește să obțină o șansă corectă la titlul Universal, meciul urmând să aibă loc pe 21 martie la FastLane.

Jey Uso l-a întrerupt și a spus că trebuie să treacă mai întâi de el înainte să ajungă la vărul său. Un meci între Bryan vs. Uso a fost rezervat pentru Main Event-ul serii.

Daniel Bryan nu a reușit să obțină victoria deoarece atât el cât și Jey au fost numărați de către arbitru. După meci, Roman Reigns l-a atacat pe Bryan. Deși, deocamdată, meciul pentru titlu nu a fost confirmat, oficialii ne vor oferi cu siguranță o nouă înfruntare între Bryan vs. Reigns, de această dată la WWE FastLane 2021.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !