Sustineti InRing.Ro
WWE RAW

Omos, ar fi fost trimis acasă înainte de RAW-ul de seara trecută

Există mai multe detalii care ar explica de ce meciul dintre Omos vs. AJ Styles nu a mai avut loc la RAW-ul de seara trecută. După cum știam, meciul dintre cei doi era promovat pentru show-ul din această săptămână, însă planurile s-au schimbat și s-a ajuns la Styles vs. Comandantul Azeez. Cu toate acestea, în timpul unei pauze comerciale, lucrurile s-au schimbat și a existat o confruntare între Styles și Apollo Crews iar Azeez a stat la marginea ring-ului.

PWInsider raportează că Omos nu a fost în backstage la RAW, dar a venit în Detroit în cursul zilei de ieri și mai multe surse au confirmat că a plecat acasă înainte ca RAW-ul să înceapă.

Omos, s-a înfruntat cu AJ Styles în week-end la un house-show în Madison Square Garden. Acum, nu se știe de ce el a plecat acasă. În companie au existat unele teste pozitive pentru Covid-19 iar alte superstaruri au fost trimise acasă din motive de precauție. Încă nu se știe dacă plecare lui Omos are legătură cu situația provocată de Covid-19 sau cu un motiv total diferit.

Omos, nu a fost singura persoană absentă de la RAW-ul din această săptămână. Campionul WWE Big E, nu a fost nici el prezent, însă a făcut un promo înregistrat pentu meciul de la Pay-Per-View-ul Day 1. Nici Bobby Lashley, Becky Lynch și Seth Rollins nu au lucrat la show-ul de seara trecută. De asemenea, Roman Reigns nu a participat la Live Event-urile din Tampa și Orlando.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages