Sustineti InRing.Ro
WWE

Olimpicul medaliat cu aur, Gable Steveson, a semnat cu WWE

Olimpicul medaliat cu aur al Statelor Unite și campion NCAA, Gable Steveson, a luat o decizie cu privire la viitorul său ca și atlet.

Recent, Steveson a spus pe Twitter: „Pune doar pixul pe hârtie”. Dave Meltzer a confirmat ulterior că Steveson a semnat un contract cu WWE. Steveson a primit oferte din mai multe locuri, dar compania lui Vince McMahon a făcut tot posibilul să-l semneze și fusese invitat la show-ul NXT:TakeOver și la SummerSlam în urmă cu câteva săptămâni.

Steveson a spus că s-a întânlit cu Vince McMahon în weekend-ul Pay-Per-View-ului SummerSlam și, în timp ce se vorbea că ar putea ajunge în artele marțiale mixte, el nu a discutat cu Dana White din UFC, dar s-a menționat că White l-ar putea contacta dacă ar fi interesat de el.

Steveson a câștigat medalia de aur pentru lupte la Jocurile Olimpice din Tokyo. Acesta este prieten cu Paul Heyman și se știa că există șanse mari să vină în WWE.

De asemenea, WWE a avut-o invitată și pe olimpica medaliată cu aur, Tamyra Mensah-Stock la SummerSlam. Ea a câștigat medalia de aur pentru lupte libere feminine la Jocurile Olimpice din Tokyo. Nu se știe dacă compania o va semna.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages