Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Oficialii WWE vor să-l aducă înapoi pe Braun Strowman

WWE ar putea să-l aducă înapoi în companie pe Braun Strowman după ce inițial l-a concediat. Fostul campion Universal a fost concediat din WWE în iunie datorită reducerilor bugetare. Strowman va putea semna cu alte promoții începând de marți, 31 august, când îi expiră clauza de neconcurență de 90 de zile.

Dave Meltzer a relatat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că WWE încearcă să-l aducă pe Strowman înapoi în companie, mai ales după rapoartele recente care spun că Daniel Bryan și CM Punk ar fi semnat cu AEW.

Trebuie să remarcăm faptul că Mark Henry a spus că ar dori să-l vadă pe „The Monster Among Men” în AEW, interesul fiind de ambele părți.

Fanii s-au bucrat când au văzut marfă nouă destinată lui Braun Strowman pe WWE Shop la începutul acestei săptămâni, dar se pare că a fost o eroare ca fiind „produse noi” deoarece el le-a purtat înainte să fie concediat. În plus, compania încă vinde marfa ramasă pentru Bryan și Alesiter Black, care acum se află în WWE.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages