Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0WWE RAWWWE SmackDown

Oficialii WWE sunt conștienți că au multe superstaruri peste 40 de ani în Main Roster

În timpul ediției Wrestling Observer Radio de ieri, a avut loc o discuție despre oficialii WWE care doresc să ofere push talentelor mai tinere. Acum câteva săptămâni am raportat că ideea din spatele brand-ului NXT 2.0 este de a capta atenția tinerilor demografici, deoarece versiunea anterioară a NXT a atras fani care au peste 50 de ani.

Dave Meltzer a menționat că oficialii sunt foarte conștienți de faptul că în Main Roster-ul are prea multe superstaruri peste 40 de ani. Acestea sunt Bobby Lashley, Goldberg, Randy Orton, Jeff Hardy, Brock Lesnar și alte câteva vedete de top, dar în ultimele săptămâni, este clar că, wrestlerii din NXT primesc push pentru viitor, deoarece Vince McMahon dorește ca unii dintre ei să lucreze la WrestleMania.

„Oficialii sunt mai mult decât conștienți că au multe superstaruri de peste 40 de ani în Main Roster și acesta este unul dintre motivele pentru care NXT s-a schimbat atât de mult. Oficialii simt că trebuie să lucreze cu niște tipi de 20 de ani și să-i pregătească pentru Main Roster. Sunt conștienți de acest lucru, nimeni nu neagă…cred că doar îi învinuiesc pe veterani.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages