Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

Oficialii WWE se prefac că Jeff Hardy nu mai există

WWE l-a uitat rapid pe Jeff Hardy. Nu s-a menționat nimic despre Jeff la SmackDown-ul de seara trecută și nu a fost emisă nicio declarație pe site-ul oficial despre concedierea lui.

La Staples Center din Los Angeles, se vând tricouri cu mai multe superstaruri din SmackDown. Pe tricouri este prezent și Jeff Hardy, deoarece au fost făcute înainte de concedierea sa.

După cum puteți vedea mai jos, WWE a postat un Tweet cu partea din față și din spate a tricoului, iar ulterior au editat spatele tricoului pentru a-l acoperi pe Hardy.

Așa cum InRing.ro a relatat anterior, Jeff Hardy, a fost concediat din WWE după ce a refuzat să meargă la dezintoxicare. În prezent el este sub o clauză non-compete timp de 90 de zile care va expira în martie 2022. Jeff, era programat să-l confrunte pe Happy Corbin la Smack în această săptămână și încă mai este promovat pentru un house-show în Des Moines, Iowa. Evident, toate planurile viitoare pentru Hardy în WWE au fost abandonate.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages