Sustineti InRing.Ro
AlumniWWEWWE PPV

Oficialii WWE au vrut să o aducă pe Lana înapoi pentru meciul Royal Rumble feminin

Oficialii WWE au avut în minte și alte nume pentru Pay-Per-View-ul Royal Rumble din acest an, însă dintr-un motiv sau altul, unele dintre acestea nu au fost prezente la eveniment.

Înainte de PPV, Fightful Select a raportat că, cei din WWE erau interesați să o aducă înapoi pe Lana pentru meciul Rumble feminin. Ea nu a apărut pe parcursul acestuia, așa că nu s-a ajuns la o înțelegere între cele două părți. Au existat zvonuri că Lana va fi prezentă în cele din urmă alături de soțul ei la AEW.

CJ Perry aka Lana, a fost concediată din WWE în iunie anul trecut datorită reducerilor bugetare. Clauza ei non-compete a expirat în septembrie, așa că este liberă să semneze cu o altă companie de Wrestling.

Așa cum am menționat, au existat câteva alte nume despre care se zvonea că vor apărea la RR. Fightful Select relatase că este de așteptat ca Asuka să revină la Rumble, dar nu s-a întâmplat asta. Au fost zvonuri și despre Kairi Sane, dar nici ea nu a participat la show.

Kaitlyn și Aksana, sunt alte două nume care au fost zvonite. În cazul lui Aksana, ea a confirmat pe rețelele de socializare că se afla în backstage, dar nu a fost folosită la show.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages