Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Oficialii WWE au fost criticați pentru că nu au planuri concrete în ceea ce îl privește pe Big E

Big E, a trebuit să treacă mai multe obstacole de-a lungul anilor petrecuți în WWE. După un run solid la NXT, a debutat în Main Roster, dar în cele din urmă a fost ”abandonat” pe parcurs. Se pare că oficialii WWE au fost criticați încă o dată, datorită comportamentului lor față de Big E.

La Pay-Per-View-ul Day 1, Big E și-a apărat titlul WWE împotriva lui Seth Rollins, Kevin Owens și Brock Lesnar. Spre surprinderea multora, Lesnar a făcut pin-ul pe Big E după un F5 pentru a câștiga meciul, devenind astfel campion WWE la acel moment.

Mulți fani au fost de părere că primul Title Run al lui Big E în postura de campion WWE a lăsat mult de dorit, deoarece își doreau lucruri mai bune pentru el. Anterior, Big E chiar a recunoscut că nu a fost tocmai mulțumit de run-ul său cu titlul WWE.

Recent, în timpul unui interviu, Peter Rosenberg a vorbit despre statutul lui Big E în WWE. Rosenberg i-a criticat pe oficiali pentru că nu au planuri concrete în ceea ce îl privește pe fostul campion WWE.

„Zilele trecute i-am spus lui Big E: ”Când ai câștigat titlul WWE eram șceptic. Toată lumea era entuziasmată dar mie nu mi-a plăcut cum l-ai obținut. Nu credeam că are sens. Am crezut că oficialii chiar s-au grăbit.” Totul s-a întâmplat într-o singură seară, a fost ceva de genul ”Big E face cash-in în seara asta”. Au indicat momentul și iată ce a venit. A existat o pauză publicitară între cash-in-ul său. Mai poți face ceva pentru a avea credibilitate în acest cash-in?. Lucrul amuzant este că toți acești ”fani inteligenți ai wrestling-ului”, toți spun, ”Știm atât de bine wrestling”, dar când cineva care câștigă un titlu, cred că acesta este singurul lucru care contează. Însă, modul în care se obține un titlu și ce se întâmplă odată ce au acel titlu este mai important pentru storyline-ul tău pe termen lung. După cum ați văzut, modul în care Big E a fost pus în meciul Royal Rumble masculin a indicat clar că oficialii nu au niciun plan concret pentru el. Asta am simțit.”

Inițial, Big E trebuia să fie în Main Event la WrestleMania 38 în acest an, dar nu mai este cazul de așa ceva. Rămâne de văzut dacă WWE pregătește ceva important pentru Big E în viitor, deoarece pare puțin probabil în acest moment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages