Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Oficialii WWE au avut ședință importantă înaintea RAW-ului din această săptămână

PWInsider raportează că producția WWE a avut o ședință importantă și lungă înainte de RAW-ul din această săptămână. S-a menționat că Vince McMahon a fost prezent la ședință după-amiază și apoi a plecat înainte ca show-ul să intre în direct. Nu se știe de ce Vince a plecat înainte de începerea show-ului, dar ședința lungă poate să fi fost datorită formatului neobișnuit pe care l-a avut RAW-ul de luni. Au fost meciuri mai lungi decât de obicei și se părea că se trage de timp pentru a compensa segmentele care au fost scoase. De exemplu, segmentul Main Event-ului a început cu puțin înainte de ora 22:30.

De asemenea, s-a spus că Bruce Prichard nu a fost prezent. În mod normal, el ar fi trebuit să conducă show-ul atunci când McMahon sau Triple H lipsesc. Săptămâna aceasta, John Laurinaitis, a dirijat lucrurile în backstage.

La RAW-ul din această săptămână, au avut loc două heel turn-uri. Primul a fost al lui Doudrop, care a început un feud cu Bianca Belair, iar cel de-al doilea a fost al lui Kevin Owens, care l-a atacat pe Big E după Main Event, pregătind astfel un viitor feud pentru titlul WWE care ar putea fi ultimul storyline important a lui Owens înainte ca, contractul să-i expire la sfârșitul lunii ianuarie 2022.

PWInsider, a adăugat că nu au fost prezente superstaruri din NXT în backstage la show-ul respectiv.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages