AEWWWE

Oficialii WWE ar fi interesați să semneze cu FTR

Fightful raportează că WWE și-a exprimat interesul de a-i aduce înapoi în companie pe FTR, Dax Harwood și Cash Wheeler. Contractele celor doi urmează să expire în această vară, iar AEW are opțiunea de prelungire. S-a menționat că în curând ar trebui să se afle dacă oficialii AEW intenționează să le prelungească contractul.

FTR a primit un push și mai important la AEW TV în ultima vreme. Meciul lor de la AEW Dynamite împotriva The Young Bucks a primit recenzii entuziaste și mulți spun că meciul acestora cu The Briscoes poate candida la ”meciul anului”.

Cu toate acestea, deși lucrurile par să meargă destul de bine pentru Harwood și Wheeler în AEW, ei nu au exclus o revenire în WWE. Luna trecută, Dax a fost întrebat dacă se va întoarce vreodată în compania lui Vince McMahon. Răspunsul său a fost: „Da, dacă suma de bani și circumstanțele îmi convin…”.

În timpul run-ului loc precedent pentru WWE, au avut meciuri excelente în NXT, dar odată ce au fost aduși în Main Roster, au fost folosiți în principal ca o echipă funny.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !