AlumniGamesWWE

Oficialii au vrut în mod special ca Bray Wyatt să fie scos din WWE2K22

Concedierea lui Bray Wyatt din WWE anul trecut a șocat profund lumea Pro Wrestling-ului. Fanii au fost frustrați de modul în care a decurs cariera sa, deoarece considerau că merita mai mult. Se pare că oficialii chiar au cerut ca Wyatt să fie scos din WWE2K22.

”The Fiend” a fost unul dintre cele mai tari personaje din istoria companiei. Din păcate, WWE a exterminat gimmick-ul în întregime, spre disperarea fanilor.

WWE2K22 a fost lansat în sfârșit acum 3 luni, după mult hype și s-a dovedit a fi un joc video mult mai solid decât se aștepta. Sean Sapp a raportat pentru Fightful Select că oficialii au cerut ca Bray Wyatt să fie eliminat din WWE2K22.

„Am auzit iarăși același lucru pe care Mike Straw de la SGO l-a raportat în debutul acestui an, și anume că oficialii au dorit în mod special ca Bray Wyatt să fie eliminat din jocul WWE2K22.”

Motivul din spatele acestei decizii nu este cunoscut, dar este evident că WWE și Wyatt nu s-au despărțit pe cale amiabilă. De asemenea, Vince McMahon nu l-a văzut niciodată pe Bray Wyatt un superstar de top. Acum că Wyatt pare să fie pregătit, rămâne de văzut când va reveni în ring.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !