Sustineti InRing.Ro
AlumniWWE

O sursă din WWE nu crede că Jeff Hardy avea probleme în timpul meciului de la house-show-ul de weekend-ul trecut

Cineva care a fost în backstage la WWE Live Event-ul din Edinburgh, TX de sâmbăta trecută, relatează că Jeff Hardy nu părea a fi sub influența stupefiantelor înainte de show.

Respectiva sursă a spus: „L-am văzut înainte de acel meci și nu avea nimic anormal. Jeff, acuza probleme la spate și genunchi, dar nu cred că a băut ceva sau a luat vreo pastilă înainte de acel show. Din câte știu eu, se reabilitase după ce a fost arestat pentru DUI acum câțiva ani în urmă. Știu că oamenii se întreabă de ce i s-ar permite să lucreze dacă avea probleme de genul, însă arăta bine înainte de meci.”

Câțiva fani care au fost prezenți la show, remarcă că Hardy părea lent în timpul meciului 6-Man Tag Team. Când a ”dispărut” în public, Jeff, s-a oprit să facă poze cu fanii și, deși părea să se miște mai lent decât de obicei, nu arăta deloc ca atunci când a avut probleme în timpul meciului său cu Sting la Victory Road 2011.

Atât Matt Hardy, cât și soția lui Jeff, Britt Hardy, au spus săptămâna aceasta ca el s-a întors acasă și este bine. Oficialii WWE ar fi vrut ca el să meargă la dezintoxicare și, pentru că a refuzat, aceștia au luat decizia să-l concedieze.

De asemenea, Matt Hardy, a indicat în mediul online faptul că fanii ar putea vedea o reunire a Team Xtreme în viitorul apropiat. Mai jos, aveți un video cu Jeff Hardy după ce a plecat din meciul de weekend-ul trecut:

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages