WWEWWE RAW

O parte din membri Retribution și-au dezvăluit identitatea; Acum fac parte din RAW

Episodul RAW-ului de seara trecută a început cu un segment în care cei din Retribution erau prezenți în ring. În această săptămână, membri grupării au avut fața pe jumătate acoperită și nu au mai încercat să-și ascundă identitatea. Crainicii au spus că, într-un fel, cei din Retribution au semnat contracte cu WWE, așa că fac parte din Main Roster.

Membri Retribution care au fost în ring, având identitatea clară sunt: Dominik Dijakovic, Mia Yim, Mercedez Martinez și Dio Maddin. Shane Thorne a fost în grup în ultimele săptămâni, deci este posibil ca și el să fi luat parte la segmentul din ring.

The Hurt Business au venit în ring, însă au fost înconjurați rapid de alți membri ai Retribution care și-au protejat identitatea, astfel încât urmează să fie dezvăluiți în următoarele săptămâni. Este demn de remarcat faptul că, deși unii dintre membri care se aflau în ring erau ușor de identificat, crainicii nu au spus numele lor.

Segmentul s-a încheiat cu The Hurt Business care au fost atacați de mai mulți membri ai Retribution.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !