AlumniWWE

O nouă fotografie cu Bray Wyatt stârnește speculații cu privire la noul său gimmick

Jason Baker, omul din spatele măștilor personajului ”Fiend” al lui Bray Wyatt, a postat pe Twitter o fotografie cu el alături de fostul superstar WWE iar postarea stârnește speculații că ar putea lucra la ceva nou pentru Wyatt.

În descrierea fotografiei, Baker, a spus: ”Încă o zi la birou cu @WWEBrayWyatt.”

Potrivit locației tweet-ului, cei doi s-au întânlit în Burbank, California, iar în fundalul fotografiei există un logo Warner Bros, deci se pare că se află pe un platou de la Hollywood.

Nu se știe încă unde va merge Windham Rotunda, dar probabil vom avla în curând, deoarece clauza lui non-compete impusă de WWE va expira mâine. De asemenea, Tony Khan, a confirmat faptul că a discutat cu Rotunda.

Un lucru cert este că, atât AEW, cât și Impact Wrestling au prezentat interes pentru fostul campion WWE, însă Rotunda, nu a oferit niciun indiciu despre compania spre care se îndreaptă.

Wyatt, a fost concediat din WWE la sfârșitul lunii iulie, principalul motiv fiind reducerile bugetare. Cu toate acestea, ar fi existat și alte probleme care au dus la plecarea lui.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !