Sustineti InRing.Ro
Hall of FameWWE

O legendă din WWE spune că Vince McMahon i-a interzis să facă manevre pe Stephanie McMahon

Hall of Famer-ul WWE, Kurt Angle, a spus recent că Vince McMahon a respins ideea ca Stephanie McMahon să primească câteva manevre în timpul meciului dintre Angle și Triple H la Pay-Per-View-ul Unforgiven acum 22 de ani.

Kurt, Hunter și Stephanie au avut storyline-ul unui ”triunghi amoros” în companie. Prin urmare, HHH și Angle s-au confruntat la PPV-ul Unforgiven, iar Stephanie a stat în colțul lui ”The Game”.

În cadrul podcast-ului ”The Kurt Angle Show”, legenda și-a amintit cum existau planuri ca Stephanie McMahon să se implice fizic în acel meci.

Kurt Angle a menționat că una dintre manevrele pe care trebuia să le primească Stephanie era grea iar echipa creativă a mai plănuit încă 3 spot-uri pentru meci. Vince, însă, a considerat că fiica sa nu ar trebui să fie supusă mai multor spot-uri și, prin urmare, a refuzat ideile.

„Știți care era nebunia? Trebuia să mai facem încă 3 spot-uri pe Stephanie, dar tatăl ei a spus: ”E prea mult”. Așa că a trebuit să renunțăm la 3 idei. Ea urma să fie bătută la fund :))”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages