Sustineti InRing.Ro
WWEWWE Main Event

O echipă din WWE a fost destrămată

Se fac schimbări constante acum că Paul ”Triple H” Levesque este șef al echipei creative din WWE. Hunter a adus înapoi foste superstaruri și a făcut alte ajustări în companie.

Pe parcursul înregistrărilor show-ului Main Event care au avut loc luni seară, o echipă a fost destrămată. Este vorba despre Cedric Alexander și Shelton Benjamin. În episodul respectiv, disponibil acum pe streaming, Cedric l-a învins pe Benjamin într-un meci individual. De asemenea, Mustafa Ali l-a învins pe T-Bar. După cum am relatat anterior, T-Bar ar putea primi un gimmick nou din partea lui ”The Game”, similar cu cel pe care l-a avut când era în NXT drept Dominik Dijakovic.

Vă reamintim că Alexander și Shelton au făcut parte din stable-ul The Hurt Business alături de Bobby Lashley și MVP în timpul pandemiei Covid-19. Aceștia formau cea mai importantă facțiune din RAW la acea vreme.

The Hurt Business a primit un push semnificativ, cu MVP ca manager și Lashley campion WWE. Cedric Alexander și Shelton Benjamin au fost, de asemenea, campioni RAW Tag Team.

Se pare că HHH are alte planuri pentru cei doi, și rămâne de văzut despre ce este vorba mai exact.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages