Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

O divă din WWE s-ar fi accidentat în timpul unui Live Event

WWE nu a confirmat încă acest lucru, dar fanii prezenți la Live Event-ul din North Charleston, Carolina de Sud, raportează că, Carmella părea să fi fost accidentată în timpul meciului pe care l-a avut.

Bianca Belair și-a apărat titlul feminin din RAW împotriva lui Asuka și Carmella într-un meci de tipul Triple Threat, dar ceva s-a întâmplat cu Carmella la începutul meciului și aceasta nu a mai luptat.

Un fan care a fost prezent la house-show a relatat pe Twitter că Asuka și Belair au trecut la acțiune după ce Carmella a ieșit din ring, dar la scurt timp după aceea, arbitrul a făcut semnul ”X” pentru a indica că, Carmella este rănită.

Conform rapoartelor din arenă, accidentarea a survenit deoarece Carmella s-a lovit la cap de colțul ring-ului în timp ce Bianca încerca să facă un backflip. Vestea bună este că, Carmella a reușit să se deplaseze în backstage pe propriile picioare. Iată ce a spus ”sashasliv” (fanul respectiv) pe Twitter:

„Carmella s-a ridicat singură ca să meargă în backstage, ceea ce este bine, dar parcă își proteja ochii de luminile puternice”.

Sperăm că, Carmella nu a pățit nimic grav și se va recupera cât mai repede!

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages