WWEWWE PPVWWE SmackDown

O divă de top din WWE a făcut heel turn și va lucra în SmackDown

Câștigarea titlului feminin din SmackDown de către Becky Lynch la Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an, a clarificat lucrurile, deoarece se știe direcția în care vor merge oficialii mai departe.

PWInsider raportează că Becky Lynch, una dintre cele mai îndrăgite dive de către Universul WWE, va fi un heel de top în SmackDown. Lynch făcea parte din Roster-ul RAW-ului anul trecut, atunci când a părăsit compania datorită sarcinii, dar acum este oficial în brand-ul albastru.

Așa cum am raportat inițial, Lynch a fost în backstage la unele show-uri, inclusiv la Pay-Per-View-ul Money in the Bank și era de așteptat să revină la WWE TV în următoarele câteva săptămâni sau luni.

Vince McMahon a trebuit să schimbe planurile datorită faptului că Sasha Banks nu a primit acordul să lupte, așa că s-a luat decizia de a pune centura feminină din SmackDown pe Becky la SummerSlam.

Având în vedere că este o divă heel de top, Lynch va începe un feud cu Bianca Belair. După cum am menționat anterior, Vince a avut motivele sale pentru care a făcut-o pe Belair să piardă meciul în 30 de secunde.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !