Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0WWE RAW

O centură din WWE ar putea avea un design nou în curând

Se pare că un titlu din WWE este pe cale să aibă un nou design. Conform unui raport din partea Wrestling Inc, oficialii intenționează să schimbe aspectul titlului United States. În acest moment, încă nu se știe dacă noul design a fost finalizat sau este în lucru.

De remarcat este faptul că, cei din WWE îl vor lansa probabil după ce vor avea replici în stoc pentru a fi vândute pe WWEShop.com.

Centura United States este deținută în prezent de către Apollo Crews, care a câștigat-o după ce l-a învins pe Andrade în urmă cu câteva săptămâni la RAW.

De asemenea, s-a relatat că WWE lucrează la recondiționarea titlului NXT. Spre deosebire de titlul United States, cel NXT va avea același design, dar va fi de dimensiuni mai mari.

Adam Cole, care deține în prezent titlul NXT, l-a apărat cu succes împotriva lui The Velveteen Dream într-un Backlot Brawl la NXT TakeOver:In Your House, seara trecută.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages