WWEWWE RAW

NYPD îl acuză pe Elisah Spencer, în vârstă de 24 de ani, pentru atacul asupra lui Seth Rollins

Departamentul de Poliție din New York îl acuză pe Elisah Spencer, în vărstă de 24 de ani, pentru agresiune și tentativă de încălcare a manifestărilor artistice și culturale (întreruperea unui eveniment sportiv în direct) asupra lui Seth Rollins în timpul RAW-ului de seara trecută din Barclays Center, Brooklyn, NY.

Rollins, a fost atacat în timp ce se întorcea spre rampa de intrare după angle-ul său cu Finn Balor. Imediat, mai mulți membri ai personalului WWE și a securității arenei au invadat zona pentru a-l imobiliza pe atacator.

Poliția a menționat că Rollins avea umflate buzele, dar a refuzat tratamentul medical. El a revenit la WWE TV spre sfârșitul show-ului pentru că este implicat într-un storyline cu Kevin Owens.

După nefericitul incident, WWE a emis următoarea declarație:

„WWE ia foarte în serios siguranța interpreților săi. Persoana care l-a atacat pe Seth Rollins a fost predată NYPD și va fi urmărită penal, primind cea mai mare pedeapsă prevăzută de lege.”

Vestea acuzațiilor și numele celui acuzat au fost dezvăluite de Marc Maimondi de la ESPN.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !